Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Shanghai Shine High International Trade Co., Ltd

Lisää: Room 308, Pohjois Wanke Creative Quarterissa, No2000, Dongming Road, Pudong New District, Shanghai, Kiina

Tel: 86-21-66531378

Faksi: 86-21-66531373

Sähköposti:sales@ingredient4health.com

Huoltohenkilökunta
+86-21-66531378

Karpalo ote

Karpalo ote (Vaccinium macrocarpon L.) on luonnollinen astringency, se sisältää PACs, joka estää tartunta bakteerien virtsateiden vuori. Karpalo ote käytetään myös ehkäisyyn vatsahaavan ja hammassairauksien. Johdanto: Karpalo (Vaccinium macrocarpon...

Tuotetiedot

Karpalo ote (Vaccinium macrocarpon L.) on luonnollinen astringency, se sisältää PACs, joka estää tartunta bakteerien virtsateiden vuori. Karpalo ote käytetään myös ehkäisyyn vatsahaavan ja hammassairauksien.

ProductName

Karpalo ote

Osa kasvi käytetään

hedelmät

Karpalo alkuperä

Pohjois-Amerikka

Erittely

OPC 5-40 % UV/BL-PUHALLUS/HPLC

Paketti

25kg/drum

Johdanto:
Karpalo (Vaccinium macrocarpon L.) kotoisin koillisessa Pohjois-Amerikassa (Itä Kanada, Itä Yhdysvallat Etelä Pohjois-Carolinaan korkeuksissa). Karpalo on ominaista erittäin hapan maku, koska niiden alhainen sokeri ja happopitoiset tuotteet. Karpalot sisältävät runsaasti sitruunahappo, omenahapon, quinic ja muut hapot. Ne sisältävät flavonoideja, Antosyaanit, ellagic happo ja c-vitamiinia. Koska niiden tanniinipitoisuus marjoja on luonnollinen astringency. Tuore tutkimus tukee käsitystä, että karpalo sisältää aineita, jotka estävät tarttuvuus E coli ja muut bakteerit vuori virtsateiden.
Todettiin, että karpalo leikata ihoa syöpien ja rentoutua ja avaa verisuonia, andquot, anti-adhesionandquot; vaikutusmekanismi löytyy karpalo PACs voi myös estää tietyt bakteerit kiinni vatsassa ja ehkäisyyn vatsahaavan ja hammassairauksien nielussa.
Tämä marja on tietysti täynnä polyfenolit (hyvin vahvoja antioksidantteja) ja varsinkin Proanthocyanidins (PACs). Toisin kuin useimmat kasvit ja marjat runsaasti polyfenoleja, jotka sisältävät B-tyypin PACs kuten viinirypäleitä ja vihreä tee karpalo sisältää vain tyypin A PACs. Tämä erityispiirre on erikoislaatuinen valta karpalo, lähde PACs ovat ainoita, joilla on anti bakteeri toimintaa. Tämä toiminta on saatu ainutlaatuisen adheesio-ominaisuuden: bakteerit voi kytkeä ja ovat luonnollisesti andquot, huuhdellaan awayandquot; kehosta.
AFSSA: N (Ranskan FDA) hyväksytty vuonna 2004, että päivittäinen saanti karpalo PACs A 36 mg päivässä on auttanut rajoittamaan joidenkin bakteerien (e. coli) virtsa-elimet tartunta mikä rajoittaa riskiä Virtsatietulehdus. Uudemmat tutkimukset todisteita PACs A roolista mahahaava painehaavojen ehkäisyyn ja muut bakteerit liittyvät infektiot.
36 mg Aktiivihiilestä BL DMAC = 72 mg PAC HPLC: llä
36 mg Aktiivihiilestä BL DMAC = 144 mg PAC luona Bate Smith
Kemiallisesti karpalo PACs ovat epävakaita, joilla on taipumusta polymerisoidu lämpötiloissa edellä 41o F ja hapettumisen avulla. Siten pienempiä helposti imeytyviä dimeerit ja trimeerit on edelleen hyvin suojassa ilmastointi ja lämmön käsittelyn aikana. Nämä pienet molekyylit ja PAC-metaboliitit ovat vastuussa karpalo otteita bioactivity, joka tuottaa anti kitkakertoimen vaikutus vastaan E.coli virtsateissä.
Erittely:
5 % ~ 50 % Proanthocyanidin mennessä UV, 1 %-10 % Aktiivihiilestä BL-PUHALLUS
Edut:
1. UTI suojelua, estä ja hoitoon virtsateiden infektiot
2. vähentää ihon syöpien
3. mahahaava ehkäisy
4. Rentoudu ja avaa verisuonia
5. suun hygieniaa, karies
6. vahva antioksidantti
Mahdolliset vasta-aiheet
Syksyn 2004 Safety of Medicines tekemisissä huumeiden turvallisuutta, toimiva valiokunnan varovaisuutta potilaiden varfariinia olla juomatta karpalo mehua, kun haittavaikutukset (esimerkiksi lisääntyneenä mustelmia) raportoitiin mahdollisesti johtuvilta salisyylihapon kotoisin polyphenol-rikas kasveja kuten karpalo. Kuitenkin aikana 2006-8, useita arvosteluja tapauksessa selvitykset ja koetutkimukset ole vahvistaa yhdessä mainittava ei ole tilastollisesti merkittävää vuorovaikutusta päivittäistä kulutusta 250 mL karpalo mehua ja varfariinin väestössä. Geeni (VKORC1, CYP2C9) on osoitettu muuttaa varfariinin herkkyyttä. Tämä geeni voi myös edistää mustelmia alttius seurauksena karpaloita geenin kantajia. Pari varfariinin vuorovaikutuksessa karpalo mahdollisia tapauksia on raportoitu.

Olemme ylpeitä käyttöön meille, kuten yksi johtava karpalo ote valmistajat ja toimittajat Kiinassa sinulle. Kehittyneitä laitteita ja tekniikka avustaa sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi meiltä irtotavarana karpalo ote kohtuulliseen hintaan.

Hot Tags: Karpalo ote, Kiina, valmistajat, toimittajat, suurin
Liittyvät tuotteet
Tutkimus
Online customer service
Online customer service system